Start de procedure

Organisaties met het Privacy Waarborg respecteren de privacywetgeving en gaan zorgvuldig en transparant om met persoonsgegevens. Omdat vanaf mei 2018 nieuwe privacyregels van kracht zijn (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg.

Deze organisatie is goedgekeurd door de Privacy Autoriteit en is gerechtigd het DDMA Privacy Waarborg te voeren. De audit is gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

 

Deze organisatie is goedgekeurd door de Privacy Autoriteit en is gerechtigd het DDMA Privacy Waarborg te voeren. De audit is gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

 

Voert uw organisatie het DDMA Privacy Waarborg nog niet? Dan doorloopt u automatisch de vernieuwde audit. Via onderstaande formulier kunt zich hiervoor aanmelden bij DDMA voor het lidmaatschap van de vereniging. Vervolgens wordt u lid van DDMA en krijgt u een uitnodiging voor een privacy check en een security check. Deze vragenlijst moet u binnen een vastgestelde periode invullen, waarna de DDMA Privacy Autoriteit beoordeelt of uw organisatie het Privacy Waarborg mag voeren.

Voor meer informatie over de voordelen van het DDMA-lidmaatschap kunt u terecht op de website van DDMA, telefonisch contact opnemen via 020-4528 413 of onderstaand formulier invullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.