Studio Hey

Studio Hey is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Zilver gehaald voor de security-check.

PW_logo_Eu_donkerGrijs

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Twee varianten van het Privacy Waarborg

Vanaf mei 2018 worden nieuwe privacyregels van kracht (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), daarom maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg:

Gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Organisaties die al het Waarborg op basis van de Wbp voeren, worden opnieuw uitgenodigd voor de audit van het Waarborg op basis van de AVG.

Security-check

Studio Hey heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Zilver. Studio Hey heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance.

Over het bedrijf

Studio Hey is een full service studio, met een breed pakket aan diensten op het gebied van grafische vormgeving, marketing & communicatie. Opdrachtgevers kunnen bij Studio Hey terecht voor het ontwerpen van logo & huisstijl en het vormgeven van alle offline uitingen, zoals drukwerk, (folders, flyers, posters en brochures), advertenties etc. Daarnaast kan Studio Hey alle online marketing werkzaamheden uit handen nemen, zoals het ontwikkelen van de website, het verbeteren van de vindbaarheid in de zoekmachines (SEO), online adverteren, social media marketing, content creatie, het opmaken en versturen van nieuwsbrieven, het analyseren en rapporteren van de statistieken van de online kanalen, etc.

Alle bedrijven