Solvari

Solvari is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Goud gehaald voor de security-check.

PW_logo_Eu_donkerGrijs

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Twee varianten van het Privacy Waarborg

Vanaf mei 2018 worden nieuwe privacyregels van kracht (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), daarom maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg:

Gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Organisaties die al het Waarborg op basis van de Wbp voeren, worden opnieuw uitgenodigd voor de audit van het Waarborg op basis van de AVG.

Security-check

Solvari heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. Solvari heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance.

Over het bedrijf

Solvari is dé marktplaats die gecertificeerde specialisten in contact brengt met consumenten. Via de platformen solvari.nl en solvari.be helpt Solvari de consumenten met het vergelijken van vakmannen. Met een belang voor duurzaamheid brengt Solvari consumenten in contact met verschillende specialisten in deze sector. Daarbij kan je denken aan zonnepanelen en woningisolatie, maar ook klimaatbeheersing en het opknappen van je woning. Solvari zorgt jaarlijks voor meer dan 200.000 geslaagde matches tussen consument en vakman. Dit faciliteert Solvari met meer dan 10.000 aangesloten klus- en (ver)bouwbedrijven. Daarbij staan betrouwbaarheid en gemak centraal. Het gemak voor de aangesloten specialisten zit hem in het gespecialiseerde online platform. Daarmee kan Solvari namelijk een snelle en doelgerichte match maken tussen vakman en consument. Hierdoor, kunnen de specialisten zich focussen op hun vakmanschap ontzorgt Solvari hen met mooie gekwalificeerde aanvragen. Om dit allemaal te realiseren werkt Solvari met ruim 50 werknemers continu aan het verbeteren van het platform en de services daaromheen. Daarbij ambieert Solvari marktleiderschap in de Benelux.

Alle bedrijven