Qamel B.V.

Qamel B.V. is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Zilver gehaald voor de security-check.

PW_logo_Eu_donkerGrijs

 

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Twee varianten van het Privacy Waarborg

Vanaf mei 2018 worden nieuwe privacyregels van kracht (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), daarom maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg:

Gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Organisaties die al het Waarborg op basis van de Wbp voeren, worden opnieuw uitgenodigd voor de audit van het Waarborg op basis van de AVG.

Security-check

Qamel B.V. heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Zilver. Qamel B.V. heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance.

Over het bedrijf

Qamel biedt full service online marketing diensten voor B2B, e-commerce en goede doelen. Ons team vormt het verlengde van je marketingafdeling bij leadmanagement, marketing automation en e-mailmarketing. Opgericht in 2002 is Qamel één van de eerste full service e-mailmarketing bureaus van Nederland.

Je krijgt op elk niveau in het e-mailmarketing traject ondersteuning: bij het maken van templates, content creatie, redactie, opmaak en verzending. Maar ook als je een second opinion op je strategie wilt, of bezig bent met een plan van aanpak kun je een beroep op Qamel doen. Door de gestroomlijnde processen, duidelijke prijsstructuur en praktische benadering doe je eenvoudig zaken met Qamel.

Alle bedrijven