Mangl

Met Mangl haal je in korte tijd aanzienlijk meer omzet, sales & conversie uit je verkopers, en krijg je grip op je commerciële organisatie. Hoe doen we dat? Door realtime inzicht te geven in het niveau van jouw salesteam. Op die manier heb je exact inzichtelijk welke verkoper op welk gebied aandacht nodig heeft. Dit doen we op basis van realtime, commerciële gespreksanalyse. Op die manier weet je dus niet alleen welke verkoper of welk callcenter onder gewenst niveau presteert, maar ook waar er moet worden verbeterd in het gesprek. De gesprekken worden geanalyseerd op 41 punten die wij realtime terugkoppelen in overzichtelijke dashboards op elk niveau in de operatie.

Deze organisatie is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren. Door een jaarlijkse audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties voldoen aan de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dit dat hun bedrijfsprocessen voldoen aan de eisen die de Wet aan gegevensverwerking stelt. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Security

Mangl heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. Mangl heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance, ook in relatie tot opdrachtgevers.

Alle bedrijven