ISM eCompany

ISM eCompany is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Goud gehaald voor de security-check.

PW_logo_Eu_donkerGrijs

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Twee varianten van het Privacy Waarborg

Vanaf mei 2018 worden nieuwe privacyregels van kracht (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), daarom maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg:

Gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Organisaties die al het Waarborg op basis van de Wbp voeren, worden opnieuw uitgenodigd voor de audit van het Waarborg op basis van de AVG.

Security-check

ISM eCompany heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. ISM eCompany heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance.

Over het bedrijf

Sinds de oprichting in 1992 heeft ISM eCompany één missie: maximize your e-commerce success. Emerce noemt ISM eCompany een fullservice e-commercebureau dat al jaren tot de top van de beste e-bureaus in Nederland behoort. Het bureau zet zich dagelijks met 400 doorgewinterde professionals in voor het succes van (inter)nationale retailers. De mentaliteit is 'no-nonsense' en e-commerce zit in het DNA. Ze werken vanuit het mooie pand van de Van Nelle Fabriek in Rotterdam aan: - omnichannelstrategie - webshop ontwerp - webshop bouw (Magento Enterprise Partner) - online marketing Ze werken niet voor klanten, maar samen met klanten zoals Lucardi, Sanitairwinkel, Hunkemöller en Zinzi.

Alle bedrijven