Huispedia

Huispedia is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Goud gehaald voor de security-check.

PW_logo_Eu_donkerGrijs

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Twee varianten van het Privacy Waarborg

Vanaf mei 2018 worden nieuwe privacyregels van kracht (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), daarom maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg:

Gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Organisaties die al het Waarborg op basis van de Wbp voeren, worden opnieuw uitgenodigd voor de audit van het Waarborg op basis van de AVG.

Security-check

Huispedia heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. Huispedia heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance.

Over het bedrijf

Ooit zelf een huis gezocht? Gekocht? Of bezit jij een woning? Wat jouw woonsituatie ook is, je moet constant keuzes maken. Makelaar nodig, verbouwen, nieuwe energieleverancier. Het is veel en complex. Ramon & Maxim ervaarde het als gebrek aan controle. Samen hadden zij één gedachte: ‘Dat kan simpel, dus moet simpel’. Wij zijn Huispedia. Ons doel is de controle volledig teruggeven aan diegene om wie het draait: de huiseigenaar. Met volledige informatie over alle huizen en beschikbare diensten weet je hoe de markt werkt en hoe je ervoor staat. Of je nou wil kopen, verkopen of goed zit op je huidige plek. Wij zijn jouw digitale woonadviseur. En dat werkt. Met meer dan 1.5 miljoen bezoekers per maand zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland.

Alle bedrijven