Fonky Sales

Fonky Sales is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Goud gehaald voor de security-check.

PW_logo_Eu_donkerGrijs

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Twee varianten van het Privacy Waarborg

Vanaf mei 2018 worden nieuwe privacyregels van kracht (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), daarom maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg:

Gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Organisaties die al het Waarborg op basis van de Wbp voeren, worden opnieuw uitgenodigd voor de audit van het Waarborg op basis van de AVG.

Security-check

Fonky Sales heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. Fonky Sales heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance.

Over het bedrijf

Fonky Sales is hét marketingbureau voor direct sales en fieldmarketing. Met vestigingen in Groningen, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam en met meer dan 250 geweldige verkoopmedewerkers is Fonky Sales inzetbaar voor iedere vorm van ledenwerving en promotie. Fonky Sales' kernwaarden zijn terug te herleiden tot het woord D.A.P.P.E.R. (Doorzetter, Authentiek, Plezier, Professioneel, Eerlijk, Resultaat). Inmiddels heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een bureau dat onderscheidend is in kwaliteit en innovatie voor o.a. loterijen, goede doelen en dagbladen. Deze kwaliteit wordt tot stand gebracht door een strenge werving- en selectieprocedure en een uniek trainingsproces. Zowel de opdrachtgevers, als de verkoopmedewerkers krijgen een D.A.P.P.E.R. ervaring mee. Zo vinden niet alleen veel jonge mensen bij Fonky Sales hun ideale bijbaan, maar krijgen ze een ervaring waar ze de rest van hun leven met plezier op kunnen terugkijken!

Alle bedrijven