Automotive Partners

Automotive Partners is gerechtigd het Privacy Waarborg te voeren en heeft beveiligingslabel Goud gehaald voor de security-check.

PW_logo_Eu_donkerGrijs

Wat houdt het keurmerk in

Door een terugkerende audit van de gegevensverwerking, kijkt branchevereniging DDMA of organisaties de geldende wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteren. Als een organisatie het Waarborg voert, betekent dat ze gecontroleerd zijn of ze privacywetgeving in acht nemen en transparant omgaan met persoonsgegevens. Indien u denkt dat dit niet het geval is kunt u op deze website kosteloos een klacht indienen of vraag stellen.

Twee varianten van het Privacy Waarborg

Vanaf mei 2018 worden nieuwe privacyregels van kracht (onder de noemer Algemene Verordening Gegevensbescherming), daarom maakt DDMA gebruik van twee varianten van het Waarborg:

Gebaseerd op de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Telecommunicatiewet en zelfreguleringscodes.

Organisaties die al het Waarborg op basis van de Wbp voeren, worden opnieuw uitgenodigd voor de audit van het Waarborg op basis van de AVG.

Security-check

Automotive Partners heeft met succes de Privacy Waarborg Security Check doorlopen. Haar organisatorische informatiebeveiliging is geaccrediteerd met het beveiligingslabel Goud. Automotive Partners heeft informatiebeveiliging geborgd binnen de organisatie en beleid gedefinieerd met betrekking tot operationele processen, toegangsbeheer en good governance.

Over het bedrijf

Intelligente verwerking en bescherming van data is onze kernactiviteit. Vakmensen uit de autobranche staan voor u klaar. Wij begrijpen uw business en boeken aantoonbare resultaten. Automotive Partners vindt haar oorsprong bij het grootste automotive marketing consultancy bedrijf ter wereld. De kennis opgedaan bij dealers, importeurs en fabrikanten wordt door ons team van flexibele en slagvaardige medewerkers ingezet om u te helpen op het gebied van Sales en After Sales. Desgewenst met ondersteuning van een groot netwerk van externe leveranciers, distribiteurs en experts. Wij bieden een breed pakket aan diensten en producten op één adres. “One-stop Shopping” voor uw complete marketingaanpak. In combinatie met onze pragmatische aanpak spreekt dat veel bedrijven in de Automotive aan. Wij spreken uw taal, maken uw wensen snel inzichtelijk en houden oog voor uw budget en mogelijkheden. Van potentie tot conversie. Automotive Partners zet uw marketing in de hoogste versnelling!

Alle bedrijven